Technisch Specialist

Ben jij een ervaren technicus op het gebied van industriële koudetechniek en wil je graag jouw kennis overdragen op jouw collega’s? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen
Als Technisch Specialist ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de monteurs op locatie of in de werkplaats. In samenspraak met de monteurs stem je af wat de ontwikkelingsbehoefte is op basis van een persoonlijk ontwikkelplan. Verder denk je mee en adviseer je op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in het veld, draag je het veiligheidsbeleid uit en voer je werkplekinspecties uit. Complexe technische vraagstukken los jij op en in noodgevallen (vakantieperiodes) spring je eventueel bij in de buitendienst.

Waar zijn we naar op zoek
We zijn op zoek naar een enthousiaste en overtuigende kandidaat die in staat is om monteurs te motiveren en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Je bent creatief, leergierig en flexibel. Je beschikt over een F-gassen certificaat en hebt kennis van CO2, NH3 en Propaan. Verder:

 • MBO-4 opleiding of gelijkwaardig met relevante applicatiecursussen;
 • Je hebt rond de 10 jaar ervaring als monteur in de industriële koudetechniek.

Wat kan jij verwachten
Je komt te werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. Ze hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Een langdurige samenwerking in een fijn team waar je een warm welkom krijgt. Je krijgt een afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving, waarbij je een grote mate van vrijheid hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Verder:

 • Een salaris tussen de € 3.500 en de € 5.000 bruto per maand;
 • Gelijk een vast dienstverband;
 • Goede werksfeer met leuke collega’s en korte, informele lijnen van communicatie;
 • 38 vakantiedagen per jaar;
 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen/cursussen;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Super, gezellige personeelsuitjes, -feesten en legendarische vrijmibo’s.

Interesse?
Loop eerst een dag mee om te kijken of deze functie bij jou past. Neem contact met ons op of solliciteer meteen.

Waar ga je werken 

Van Abeelen Groep is een innovatief full-service installatiebedrijf dat betrouwbare commerciële en industriële totaaloplossingen biedt op het gebied van koelen, klimaat, vriezen en verhuur. Een ervaren marktleider in innovatieve state-of-the-art koeltechniek en klimaatoplossingen. Kernwaarden als samen voor kwaliteit gaan, meedenken en het beste uit je werk halen staan centraal binnen deze organisatie.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 230 052 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Solliciteer via de button en wij nemen z.s.m. contact met je op.