Droge koeler huren

Wenst u minimale elektrische energie te verbruiken en geen chemische koudemiddelen in te zetten op uw productielocatie?

Dan zijn dry-coolers een logische keuze om in te zetten als koelsysteem. De Van Abeelen range dry-coolers zijn ontworpen voor het koelen van schoon water of water-glycol mengsels en zijn ontworpen voor buitenopstelling. De dry-cooler is compleet samengebouwd, direct klaar voor installatie, zeer snel in bedrijf te nemen en eenvoudig uit te breiden tot een multi-megawatt installatie.

Dankzij het ingenieuze ontwerp is iedere droge koeler inzetbaar in een temperatuur range tot +95°C (optioneel hoger temperaturen).

Dry-Cooler huren | Van Abeelen Rental Solutions Droog koelen | minimaal elektrisch verbruik

Waarom dry-coolers huren:

√  Minimaal energieverbruik dankzij EC ventilatoren.

√  Vakkundig ontworpen en robuust geconstrueerd.

√  Professioneel berekend en specifiek geselecteerd voor u, bij iedere huur aanvraag.

√  Huurperiode al vanaf 1 week op uw locatie mogelijk dankzij zeer snelle inbedrijfname en demontage tijden.

Liever volledig ontzorgd worden? Van Abeelen kan ook het gehele servicepakket voor u verzorgen, bestaande uit pompvermogen, vloeistofverdelers, warmtewisselaars en vloeistof slangen.

Snel koeling nodig?

Geen probleem. Wij zorgen voor een snelle levering en inbedrijfname en demontage. Al vanaf 1 week te huur. Reserveer alvast uw huurapparatuur voor dit jaar. Bel ons direct +31 161 219 031 of mail ons rental team : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.