Koudwatermachines

Productieprocessen in de voedingsindustrie moeten onder een vaste lage temperatuur verlopen. Voor het koelen van productieprocessen in de industrie worden daarom vaak koudwatermachines ingezet. De efficiëntie hiervan is afhankelijk van het ontwerp van het systeem en de regeling van de PLC techniek. Hoe intelligenter de besturing, hoe lager het energieverbruik.

We hebben standaard koudwatermachines en we ontwerpen machines op maat.

Energiebesparing van koudwatermachines

Koudwatermachine Van Abeelen - klimaatinstallatieKoudwatermachines voor het koelen van gebouwen kosten energie. In de ontwerpfase is energiebesparing standaard ons uitgangspunt. Wij rekenen alle mogelijke omstandigheden van A tot Z door, want wij houden alleen van leuke verrassingen. Onze energetische ontwerpen voor koudwater bewijzen keer op keer dat ze zichzelf makkelijk terugverdienen. 20% tot 30% energiebesparing is zeer goed denkbaar. En dat is niet alleen voordelig voor u, maar ook voor het milieu.

Klimaatinstallaties voor diverse sectoren

Zowel bedrijven als fabrieken hebben behoefte aan uiteenlopende klimaatinstallaties. Afhankelijk van het vraagstuk variëren klimaatoplossingen van eenvoudig tot complex. Van Abeelen levert onder meer koudwatermachines aan de voedingsindustrie, cleanrooms van laboratoria of ziekenhuizen, sporthallen en zwembaden.

Uiteraard staat onze 24-uursservice altijd voor u klaar.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.