Luchtbehandelingskast huren

Wilt u optimaal en snel uw productie-, opslag- of kantoorlocatie koelen of verwarmen?

De Van Abeelen luchtbehandelingskasten (airhandlers) zijn ontworpen voor het koelen en verwarmen van grote en kleinere ruimtes en kunnen in zowel retourlucht of verse lucht toepassing worden ingezet. Daarnaast zijn ze geschikt om als dry cooler te dienen voor proceskoeling of als “booster fan” daar waar luchtcirculatie gewenst is. De airhandler is uitgevoerd met een frequentiegeregelde ventilator met hoge externe statische druk waardoor de luchtcapaciteit traploos regelbaar is van 0 tot 20.000 m3 /uur.

De units zijn ontworpen voor zowel een binnen- als buitenopstelling. Ze zijn compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie. Voor uitlevering wordt de luchtbehandelingskast voorzien van een set nieuwe luchtfilters klasse M5. Optioneel kunnen we 1 of meerdere sets vervangingsfilters verzorgen. Vaste of flexibele luchtkanalen met een diameter van 500 mm kunnen eenvoudig gemonteerd worden voor een stabielere luchtdistributie en significante geluidsreductie.

Luchtbehandelingskast huren | Van Abeelen Rental Solutions

Wanneer luchtbehandelingskast huren?

√  Gepland onderhoud van uw eigen HVAC installatie.
√  Tijdelijke behoefte aan extra koel- of verwarmingscapaciteit, bijv. op externe locaties.
√  Behoefte aan andere temperatuurinstellingen, bijvoorbeeld vanwege kwaliteitseisen.
√  Vermijden/ verschuiven van kapitaal investeringen.
√  Te late oplevering van uw nieuwe klimaatinstallatie.

Liever volledig ontzorgd worden? Van Abeelen kan ook het gehele servicepakket voor u verzorgen, bestaande uit koelmachines, warmtepompen, glycol, pompvermogen, vloeistofverdelers en vloeistof slangen.

Snel koeling nodig?

Geen probleem. Wij zorgen voor een snelle levering, een complete installatie en het onderhoud. Bel ons direct +31 161 219 031 of mail ons rental team : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.