Huren inclusief toebehoren

Duo filters

Bespaar reparatiekosten en productie uitval door schoner te werken. Ontdek de kracht van de Van Abeelen XVAB17-serie duo filters, gemaakt om vaste verontreinigingen te filteren en te verwijderen uit uw water of water-glycolmengsels. Voor andere soorten vloeistoffen, bieden we ook op maat gemaakte huur duofilters aan!

Onze units zijn ontworpen voor buitenopstelling, compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie. Het leidingwerk is uitgevoerd in RVS en voorzien van afsluiters en visuele drukopnemers. Dankzij het ingenieuze ontwerp hebben wij altijd een filter oplossing voor uw debietvraagstukken met huurfilters variërend in capaciteit van 0-200m3/h. In combinatie met de tijdelijke inzet van onze hoge druk vloeistofpompen reinigen wij uw leidingsystemen snel en efficiënt.

Voorkom productie uitval door schoner te werken. Voorkom productie uitval door schoner te werken.  

Redenen waarom uw koel- of verwarmingssysteem vuil is:

  • Uitgesteld onderhoud
  • Onbedoelde doorslag van procesmachines in het verleden
  • Slecht uitgevoerd onderhoud
  • Het ontbreken van filters in uw systeem
  • Storingen
  • Verouderde installaties

Allemaal logische redenen waarom uw koel- of verwarmingssysteem vuil is (of kan zijn) en mogelijk regelmatiger vervuild raakt dan u ooit had gedacht.

Voorkom slijtage aan uw pompen, afsluiters, leidingwerk en warmtewisselaars door schoner te werken. Bespaar op reparatiekosten en productieverlies. Een schoner leidingsysteem verbetert de energieoverdracht, waardoor u weer kunt produceren volgens originele specificaties. Bespaar energie door onnodige weerstanden in uw leiding systeem en proces apparatuur te verwijderen. U zult positief verrast zijn over de technische en financiële resultaten van een schoner werkproces tijdens en na uw huurproject.

Buffertanks

Robuust geconstrueerd, slim geselecteerd, snel geplaatst. De Van Abeelen XVAB08-serie buffertanks zijn ontworpen om snel en eenvoudig een stabiel vloeistofvolume en vloeistofdebiet te creëren in tijdelijke koel- of verwarmingssystemen. Dankzij het ingenieuze ontwerp hebben wij altijd een oplossing voor uw buffertank vraagstukken met capaciteiten variërend van 800 – 8000 m3.

De HDPE buffertanks van de 800 en 1200 serie zijn ideaal voor water of water-glycolmengsels, terwijl de buffertanks van de 8000 serie vervaardigd zijn van RVS304 en geschikt zijn voor diverse agressieve vloeistoffen. Alle buffertanks zijn ontworpen voor buitenopstelling, compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie. Het leidingwerk is vervaardigd uit HDPE of RVS en voorzien van afsluiters.

Robuust geconstrueerd, slim geselecteerd, snel geplaatst.

Alle buffertanks zijn voorzien van meerdere flens ingangen en flensafgangen DN50, DN100 of DN200 en beschikken over een of meerdere interne scheidingswanden. Hiermee creëren we naar behoefte niet alleen een koude en warme zijde in de tank maar kunnen wij eveneens de meest extreme debiet variaties van en naar uw technische installatie probleemloos realiseren.

Dankzij ingebouwde be-ontluchters en de mogelijkheid om meerdere buffertanks te koppelen, garanderen wij een drukloze buffertank met het juiste systeemvolume berekend voor uw installatie. Met onze PLC-geregelde hoge drukpompen en duo vloeistoffilters kunnen we zelfs uw bestaande leidingsystemen reinigen van corrosie en partikels met behulp van de befaamde Van Abeelen Rental “boost” methode. We verhogen tijdelijk de vloeistofdruk en het debiet in uw systeem en verwijderen aanwezige aanslag en vuil uit uw leidingsystemen met bezink- en filtratietechnieken.

Snel een oplossing nodig?

Bel onze ervaren rental ingenieurs voor een technisch advies op uw locatie of bezoek ons in Rijen. Wij zorgen voor een compleet advies, snelle levering, de installatie en het onderhoud. Bel ons direct +31 161 219 031 of mail ons rental team : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.