Allemaal in shock

Invriezen is een van de meest beproefde manieren om voedsel te conserveren. Door producten te bevriezen wordt het proces van smaak- en kwaliteitsverlies tot een minimum beperkt.
Van Abeelen heeft een speciale tak voor koel- en vriesmachines: Food Processing Technology (voorheen Unifreezing). Onder deze tak scharen we onze hypermoderne machinelijn voor professioneel koelen en vriezen. Voor elk vraagstuk hebben we een duurzame, geavanceerde koel- of vriesoplossing.

Bent u geïnteresseerd in 1 van onze producten ? Voer dan de vragenlijst voor ons in.
Voor Food Processing Technology producten kunt u wereldwijd terecht bij verschillende dealers:
vanabeelen_vriestechniek_food-processing-technology_01

Meer weten over Food Processing technology?
bel
+31 (0) 161 226 597

Onze Food Processing Technology producten

Wie zijn we?

Van Abeelen levert koel- en vriesapparatuur voor de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie, wij zijn een engineering- en productiebedrijf met knowhow. We zijn toegewijd aan continue innovatie en worden algemeen erkend als voorloper van koelen, vriezen en hygiëne-technologieën.

Met ons professionele team zijn wij in staat voor u de juiste maatwerk machines te ontwerpen. Maatwerken zijn onze specialiteit ! Uiteraard voldoen onze machines aan de hoogste voedselveiligheidsnormen.

Wij zijn actief in vrijwel elke sector, convenience food, Pet Food, kant en klaar maaltijden, diepgevroren snacks, fruit, groente, kip, vis, gevogelte producten en de bakkerijsector (diepgevroren brood, cakes en gebak producten).

Waarom producten invriezen?

De meeste voedingsmiddelen bederven gemakkelijk vanwege een reeks microbiologische, chemische en fysische processen die product achteruitgang veroorzaken. Dit staat in directie relatie met temperatuur. Daarom is het snel verlagen van de temperatuur (verlagen tot -18 C.) van het product tot een punt dat de microbiële groei stopt en chemische veranderingen van het voedsel vertraagt, een cruciaal element voor het handhaven van de productwaarde.

Wij leveren diverse tunnel en spiraal systemen waarmee u dit kunt realiseren!

Meer weten over onze koel- en vriestechnieken? Vul de vragenlijst in en u krijgt een passend aanbod op basis van uw wensen en eisen.