Adiabatische koeltoren huren

Heeft u de wens om minimaal elektrische energie te gebruiken op uw productielocatie? Het inzetten van adiabatische koeltorens draagt bij aan energie-efficiëntie tijdens uw industriële activiteiten.

De Van Abeelen range koeltorens zijn ontworpen voor het koelen van schoon of behandeld water en ontworpen voor een buitenopstelling. De robuuste koeltoren is compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie. Daarnaast zijn ze eenvoudig uit te breiden tot multi-megawatt koeltoren installaties. Dankzij het ingenieuze ontwerp is iedere koeltoren inzetbaar in een vloeistofdebiet range van 60 tot 300 m3/h.

Aanvullend kunnen wij de waterbehandeling voor uw tijdelijke installatie verzorgen bestaande uit een waterbehandelingsinstallatie, de benodigde chemicaliën, maandelijkse legionella monster afnames en een legionella beheerplan voor uw koeltorenwater circuit.

Koeltoren huren? | Van Abeelen Rental Solutions  Adiabatische koeltoren | energie-efficiënt huren

Liever volledig ontzorgd worden? Van Abeelen kan het gehele servicepakket voor u verzorgen, bestaande uit pompvermogen, vloeistofverdelers, warmtewisselaars en vloeistof slangen.

Waarom huren

Aantrekkelijke lange termijn huurtarieven

Compleet ontzorgd worden

Van advies op maat tot installatie

Vakkundig & ervaren monteursteam

Meteen koelvermogen nodig?

Geen probleem. Wij zorgen voor een snelle levering, de installatie en het onderhoud. Al onze koeltorens zijn direct leverbaar vanuit ons depot.  

Bel direct naar +31 161 219 031 of mail ons : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een oplossing op maat? Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek waarin we uw koelbehoeften verder bespreken.  

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.