Luchtbehandeling met luchtbehandelingskasten (LBK)

LuchtbehandelingEen binnenklimaat is perfect te conditioneren met luchtbehandeling. Hiervoor bestaan luchtbehandelingskasten (LBK). Deze klimaatinstallatie behandelt letterlijk de lucht en is een mooi staaltje klimaattechniek. Een LBK zorgt voor de juiste temperatuur, een gezonde hoeveelheid zuurstof in de lucht en de goede vochtigheidsgraad. Een LBK kan, afhankelijk van uw vraag, opgebouwd worden uit diverse modules. Of u nu lucht wilt verwarmen, koelen, drogen of bevochtigen, of verse buitenlucht wilt bijmengen; hiervoor is de luchtbehandelingskast het middel bij uitstek.

Energiebesparing met luchtbehandeling

Luchtbehandeling met een klimaatinstallatie kost energie. In de ontwerpfase is energiebesparing standaard ons uitgangspunt. Wij rekenen alle mogelijke omstandigheden van A tot Z door, want wij houden alleen van leuke verrassingen. Onze energetische ontwerpen bewijzen keer op keer dat ze zichzelf makkelijk terugverdienen. 20% tot 30% energiebesparing is zeer goed denkbaar. En dat is niet alleen voordelig voor u, maar ook voor het milieu.

Klimaatinstallaties voor diverse sectoren

Zowel bedrijven als fabrieken hebben behoefte aan uiteenlopende klimaatinstallaties voor luchtbehandeling. Afhankelijk van het vraagstuk variëren klimaatoplossingen van eenvoudig tot complex. Van Abeelen levert onder meer klimaatinstallaties aan de voedingsindustrie, cleanrooms van laboratoria of ziekenhuizen, sporthallen en zwembaden.

Uiteraard staat onze 24-uursservice altijd voor u klaar.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.