De zon schijnt voor iedereen

De zonne-koelcontainer, de Solarfridge, is een project dat we uit idealistisch oogpunt gestart zijn. Wereldwijd worden er enorme hoeveelheden voedingsmiddelen en medicijnen verspild door slechte koeling op plaatsen waar onvoldoende energie voorhanden is. Zoals in oorlogs- of rampgebieden. Als professionals én pioniers in de koudetechniek en klimaattechniek vonden we het een mooie uitdaging om daar iets aan te doen. In samenwerking met Moeder Natuur ontwikkelden we een op zichzelf staande zonne-koel- en vriescontainer. De Solarfridge kan van levensbelang zijn als we denken aan het koelen van voedingsmiddelen en medicijnen.
vanabeelen_solarfridge_koelcontainer-op-zonne-energie

Meer weten over onze solarfridge?
Bel
+31 (0) 161 226 857

Zonne-koelcontainer met zonnepanelen

De zonne-koelcontainer vermindert het Foodloss probleem

Na tien jaar pionieren en testen is de zonne-koel- en vriescontainer gereed. En daar zijn we best trots op. De Solarfridge koel- en vriescontainer op zonne-energie is stabiel en betrouwbaar en kan overal waar daglicht en zonneschijn zijn energieneutraal koelen en vriezen. Zo draagt Van Abeelen maatschappelijk haar steentje bij door het terugdringen van het foodloss probleem.


Een beetje van onszelf.
Een beetje van Moeder Natuur.

vanabeelen_solarfridge_koelcontainer-op-zonne-energie_gras

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 226 857 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.