Warmtepomp huren

Blijf operationeel met het huren van luchtgekoelde warmtepompen. Verwarm uw kantoorgebouw, productiehal, productiemachines of warehouse geheel elektrisch en energie efficiënt met onze warmwatervoorzieningen en reduceer uw gasverbruik en emissies.

Onze warmtepomp range is fluisterstil en ontworpen voor het verwarmen van water of water glycol mengsels en is ook geschikt voor een buitenopstelling. Compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie op uw locatie.

Energiebesparing van warmtepompen

Met het huren van onze warmtepompen staat energiebesparing bovenaan. Een energiebesparing van 20% tot 30% is zeer goed denkbaar. En dat is niet alleen voordelig voor u, maar ook voor het milieu.

Zoekt u een complete warme luchtvoorziening? Combineer dan de Heat Pump met de modulaire luchtbehandelingskasten, bulk air blokken, vloeistof pompen, slangen en appendages.

Tijdelijk verwarming nodig? | Van Abeelen Rental Solutions Tijdelijk warmtepomp huren | Van Abeelen Rental Solutions

Meteen een oplossing nodig?

Geen probleem. Wij zorgen voor een snelle levering, de installatie en het onderhoud. Al onze warmtepompen zijn direct leverbaar vanuit ons depot, zolang de voorraad strekt. Vraag ons verkoopteam voor een advies op maat en profiteer van onze aantrekkelijke middellange en lange termijn huur tarieven.

Bel direct naar +31 161 219 031 of mail ons : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.