Rental Solutions
Huren is snel oplossen
zonder gedoe!

Van Abeelen Rental Solutions B.V. is een specialistische divisie van Van Abeelen. Binnen deze afdeling verhuren we koudwatermachines en klantspecifieke apparatuur voor koelen, verwarmen, klimaatbeheersing en stroomvoorziening.
Meer weten over onze verhuur oplossingen:
Snel een huuroplossing nodig? Bel ons direct.

Ontdek de voordelen van huren bij Van Abeelen Rental Solutions. Bel +31 (0) 161 219 031

Van Abeelen Rental solutions koudetechniek

Wat kunt u huren

Wat bieden wij u

Van Abeelen Rental Solutions biedt een verscheidenheid aan huurovereenkomsten op maat.
Wij combineren de ervaring van een gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf samen met onze Rental divisie en zijn zo een belangrijke speler op de internationale verhuurmarkt.
Wij zijn voor u de ideale oplossing bij capaciteitsproblemen, seizoenspieken, verbouwing en/of revisie van uw materiaal voor de koel- en stroomvoorziening branche. Wij verhuren o.a. aan bedrijven in de voedingsmiddel-, petrochemische- en farmaceutische industrie.

Breakdown

Een breakdown van uw proceskoeling, tekort aan koelcapaciteit of tijdelijke verhoging van uw productie Rental Solutions lost elk probleem snel op. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Zowel volledig turnkey als standaard uit voorraad kunnen systemen worden geleverd voor uw individuele project.


Rental Solutions ontzorgt u met een tijdelijke oplossing voor de korte of lange termijn.

Wij helpen u samen met onze experts de juiste oplossing te vinden.

Custom made

Naast het leveren van onze standaard verhuurvloot bieden wij u de mogelijkheid om custom made koelinstallaties bij Van Abeelen Rental Solutions in te huren. Dit biedt kansen om bijvoorbeeld uw groeiplannen te realiseren zonder in een keer een grote uitgave te doen.

Grip op kosten

Huren betekent dus ontzorging en grip op uw kosten. De kracht van Van Abeelen ligt in een eigen engineersafdeling, een gedegen serviceapparaat, productie- / testlocatie en materiaalvoorraad.

Dit is inclusief

• Onderhoud en service
• 24/7 bereikbaarheid voor de perfecte oplossing

Van Abeelen Koudetechniek logo


Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 219 031 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.