Vloeistofpomp huren

Minimaal energieverbruik en geluidsarm dankzij instelbare drukverhoging.
De Van Abeelen XVAB05-serie vloeistof pompen zijn ontworpen voor het leveren van druk en debiet aan water of water glycol mengsels. Onze units zijn ontworpen voor buitenopstelling, compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie. Het leidingwerk is uitgevoerd in RVS en voorzien van afsluiters

De pomp is uitgevoerd met soft starter waardoor de aanloopstroom minimaal is. De schakelkast verzorgd de elektrische voeding en aansturing van de pomp en is voorzien van ampère meter, fase bewaking en potentiaal vrije contacten.

De ingebouwde PLC kan de druk regelen op een instelbare waarde, waardoor het elektriciteitsverbruik tot een minimum wordt beperkt en storende geluiden worden voorkomen.

De potentiaal vrije contacten kunnen worden ingezet voor o.a. remote operating, noodstop op afstand of akoestische / visuele alarmering.

Dankzij het ingenieuze ontwerp hebben wij altijd een oplossing voor uw debietvraagstukken met huurpompen variërend in capaciteit van 0-300 m3/h en tot 600kPa (6 bar) drukverhoging.  

Toebehoren huren | Vloeistofpompen Huren inclusief toebehoren | Van Abeelen Rental Solutions

Snel een oplossing nodig?

Bel onze ervaren rental ingenieurs voor een passend, koeltechnisch advies op uw locatie of bezoek ons in Rijen. Als uw uitdaging helder is, zorgen wij voor een snelle levering, de installatie en het onderhoud.

Bel direct naar +31 161 219 031 of mail ons : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.