Koudwatermachine huren

Koel tijdelijk uw productieruimten, machines, warehouse of kantoorgebouw.

Onze chiller range is ontworpen voor het koelen van water of water glycol mengsels en geschikt voor buitenopstelling. Koelvermogens leverbaar vanaf 75kW tot 10 MW. Onze koudwatermachines zijn compleet samengebouwd en direct klaar voor installatie op uw locatie.

Huur op tijd en voorkom stilstand Chiller huren | Van Abeelen Rental Solutions

Zoekt u een complete koelvoorziening? Combineer de chillers met de modulaire luchtbehandelingskasten, bulk air blokken, vloeistof pompen, slangen en appendages.

Huur tijdig en voorkom uitvalkosten

Huur tijdig. Zo voorkomt u stress en uitvalkosten bij stilstand van uw vaste installatie. Onze huurtarieven zijn inclusief verzekering, service, F-gas controle, onderhoud en 24/7 servicedienst. All-in huurtarieven inclusief transport en montage zijn mogelijk.

Meteen een oplossing nodig?

Vraag ons ervaren rental team om een vrijblijvend technisch advies op maat op uw locatie en profiteer van onze aantrekkelijke middellange en lange termijn huur tarieven. Wij zorgen voor een snelle levering, de installatie en het onderhoud.

Bel ons direct +31 161 219 031 of mail ons rental team : rental@vanabeelen.eu. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 228 043 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.