Koelmonteur

Ben jij de servicemonteur die graag allround bezig wil zijn? Ben jij handig en leergierig? Wil jij de industriële koeltechniek eigen maken, zodat deze geen geheimen meer voor jou heeft? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen
Als zelfstandig koelmonteur ben je veel onderweg. Je zorgt voor de service en onderhoud van (industriële) koelinstallaties. Zo voorkom of verhelp je storingen en voer je reparaties uit. Onze geavanceerde maatwerk installaties zijn uniek; dat maakt de functie technisch uitdagend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je werkt in een gezellig, gemotiveerd team waar “de kracht door samenwerking” centraal staat. Om de week, voorafgaande aan de vrijdagmiddagborrel, wordt er met het gehele buitendienst ervaringen met elkaar gedeeld en technische kennis uitgewisseld. Op deze wijze groeit iedereen individueel en ook het gehele team. In deze functie draai je gemiddeld om de 6 weken mee in de storingsdienst.

Waar zijn we naar op zoek
Als visitekaartje van de organisatie is het belangrijk dat je over goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden beschikt. Je hebt een flexibele instelling, je bent leergierig en ambitieus. In de afgelopen jaren heb je ervaring opgedaan als koelmonteur met CO2, NH3 en eventueel R290. Verder vragen wij:

 • MBO werk- en denkniveau, richting MTS met kennis van de koeltechniek;
 • In bezit van een Rijbewijs B en een F-gassen certificaat.

Wat kan jij verwachten
Je komt te werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. Ze hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Een langdurige samenwerking in een fijn team waar je een warm welkom krijgt. Je krijgt een afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving. Verder:

 • Goede werksfeer met leuke collega’s en korte, informele lijnen van communicatie;
 • Gelijk een vast dienstverband;
 • Een salaris tussen de € 2.500 en de € 4.500 bruto per maand;
 • Overuren worden uitbetaald;
 • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen per jaar;
 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen (VCA VOL, ACK cursussen);
 • Een goed uitgeruste service bus;
 • Super, gezellige personeelsuitjes, -feesten en legendarische vrijmibo’s.

Geïnteresseerd?
Ben jij de koelmonteur die wij zoeken en wil jij graag een dag meelopen om te kijken of deze functie bij jou past? Neem contact met ons op of solliciteer hieronder meteen.

Waar ga je werken 

Van Abeelen Groep is een innovatief full-service installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in betrouwbare commerciële en industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, klimaat, vriezen en verhuur. Een ervaren marktleider in innovatieve state-of-the-art koeltechniek- en klimaatoplossingen. Bij ons werken betekent werken aan een duurzamere wereld. Samen met gedreven en gezellige collega’s gaan we voor kwaliteit. 

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 230 052 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Solliciteer via de button en wij nemen z.s.m. contact met je op.