Rental Solutions
Huren is snel oplossen
zonder gedoe!

Of het nu gaat om grote, complexe of kleinere koelvraagstukken, voor elk koelvraagstuk geldt: hoe eerder we erbij betrokken zijn, hoe beter we een passende huuroplossing kunnen bieden. Met onze grote verhuurvloot kunnen we snel een tijdelijke huuroplossing inzetten op het gebied van koelen, vriezen, verwarmen of klimaatbeheersing. Van advies tot volledige inbedrijfsstelling.

Bekijk onze verhuuroplossingen:

Huuroplossing op maat | Van Abeelen Groep

Ontdek de voordelen van huren bij Van Abeelen Rental Solutions. Bel +31 (0) 161 219 031

Van Abeelen Rental solutions koudetechniek

Wat kunt u huren

Wat bieden wij u

Van Abeelen Rental Solutions biedt een verscheidenheid aan huurovereenkomsten op maat.
Wij combineren de ervaring van een gespecialiseerd koeltechnisch bedrijf samen met onze Rental divisie en zijn zo een belangrijke speler op de internationale verhuurmarkt.
Wij zijn voor u de ideale oplossing bij capaciteitsproblemen, seizoenspieken, verbouwing en/of revisie van uw materiaal voor de koel- en stroomvoorziening branche. Wij verhuren o.a. aan bedrijven in de voedingsmiddel-, petrochemische- en farmaceutische industrie.

Breakdown

Een breakdown van uw proceskoeling, tekort aan koelcapaciteit of tijdelijke verhoging van uw productie Rental Solutions lost elk probleem snel op. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Zowel volledig turnkey als standaard uit voorraad kunnen systemen worden geleverd voor uw individuele project.


Rental Solutions ontzorgt u met een tijdelijke oplossing voor de korte of lange termijn.

Wij helpen u samen met onze experts de juiste oplossing te vinden.

Custom made

Naast het leveren van onze standaard verhuurvloot bieden wij u de mogelijkheid om custom made koelinstallaties bij Van Abeelen Rental Solutions in te huren. Dit biedt kansen om bijvoorbeeld uw groeiplannen te realiseren zonder in een keer een grote uitgave te doen.

Grip op kosten

Huren betekent dus ontzorging en grip op uw kosten. De kracht van Van Abeelen ligt in een eigen engineersafdeling, een gedegen serviceapparaat, productie- / testlocatie en materiaalvoorraad.

Dit is inclusief

• Onderhoud en service
• 24/7 bereikbaarheid voor de perfecte oplossing

Van Abeelen Koudetechniek logo


Snel een huuroplossing nodig?

Dat kan! Bel direct naar 0161 219 031. Dan helpen wij u snel  verder. Of vul  onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Onze Food Processing Technology producten

  Wie zijn we?

  Van Abeelen levert koel- en vriesapparatuur voor de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie, wij zijn een engineering- en productiebedrijf met knowhow. We zijn toegewijd aan continue innovatie en worden algemeen erkend als voorloper van koelen, vriezen en hygiëne-technologieën.

  Met ons professionele team zijn wij in staat voor u de juiste maatwerk machines te ontwerpen. Maatwerken zijn onze specialiteit ! Uiteraard voldoen onze machines aan de hoogste voedselveiligheidsnormen.

  Wij zijn actief in vrijwel elke sector, convenience food, Pet Food, kant en klaar maaltijden, diepgevroren snacks, fruit, groente, kip, vis, gevogelte producten en de bakkerijsector (diepgevroren brood, cakes en gebak producten).

  Waarom producten invriezen?

  De meeste voedingsmiddelen bederven gemakkelijk vanwege een reeks microbiologische, chemische en fysische processen die product achteruitgang veroorzaken. Dit staat in directie relatie met temperatuur. Daarom is het snel verlagen van de temperatuur (verlagen tot -18 C.) van het product tot een punt dat de microbiële groei stopt en chemische veranderingen van het voedsel vertraagt, een cruciaal element voor het handhaven van de productwaarde.

  Wij leveren diverse tunnel en spiraal systemen waarmee u dit kunt realiseren!

  Meer weten over onze koel- en vriestechnieken? Vul de vragenlijst in en u krijgt een passend aanbod op basis van uw wensen en eisen.