Onze werkwijze:
doel- en klantgericht

“Hoe eerder we betrokken zijn, hoe beter de huuroplossing voor uw koelvraagstuk.”

Project tekening huuroplossing

Welk koelvraagstuk u ook heeft, wij begeleiden u snel en stap voor stap naar de best passende huuroplossing. We delen graag onze expertise en werken met ervaren en vakkundige engineers toe naar een compleet en energie efficiënt eindresultaat. Hoe eerder we betrokken zijn, hoe beter en sneller we u kunnen helpen. Zo gaan wij met u aan de slag. Lees hieronder meer over ons vijf stappenplan:

STAP 1: Inventariseren van uw wensen

Onze technisch engineer brengt uw specifieke behoeften en wensen in kaart en geeft een compleet technisch advies over de best passende huuroplossing, kijkend naar regelgeving, duurzaamheid, haalbaarheid, budget en maximale productiviteit.

STAP 2: Voorlopig ontwerp

Op basis van uw wensen maken we een voorlopig ontwerp inclusief commercieel voorstel.

STAP 3: Definitief ontwerp

Na uw akkoord werken onze werkvoorbereiders en binnendienst team de huurovereenkomst tot in detail voor u uit.

STAP 4: Uitlevering huurmaterialen

Onze monteurs prefabriceren en testen de huurinstallatie en zetten de materialen klaar voor transport.

STAP 5: Montage en inbedrijfstelling

ons montageteam plaatst de huurinstallatie op uw gewenste locatie en monteert de componenten, koppelt het koeltechnische leidingwerk, regelt de elektra en verbindt de besturingstechniek met uw netwerk. Na keuring volgens protocol wordt de installatie in werking gesteld en kennisoverdracht aan uw personeel verzorgd. U kunt rekenen op onze 24/7 servicedienst. Heeft u speciale wensen rondom onderhoud? We leggen ze vast!

Van Abeelen Groep is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een innovatieve full service organisatie met ruim 30 jaar kennis en specialisatie in de koeltechniek. Zeker de laatste jaren heeft Van Abeelen grote stappen gezet. Zowel nationaal als internationaal.

Als het gaat om koeltechnische oplossingen in alle vormen, soorten en maten, is Van Abeelen uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande aanbieders van industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, vriezen, klimaat en verhuur.