Projectleider Koel- en Klimaattechniek

Ben je klaar om de leiding te nemen over uitdagende en korte projecten binnen de wereld van koel- en klimaattechniek? Vind jij het heerlijk als geen werkdag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als Projectleider sta je aan het roer van elk project, van de initiële aanvraag tot de nazorg van complexe vervangingen en verbeterprojecten. In deze cruciale rol coördineer je de volledige projectcyclus: het verzorgen van de calculaties, het opstellen van offertes, het leiden van de werkvoorbereiding en de uitvoering waarbij je nauwlettend toeziet op de kwaliteit en de deadlines. Jouw vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met klanten, adviseurs, en teamleden is essentieel, evenals je bekwaamheid in het maken van afspraken met leveranciers en het beheren van projectinkopen. Je leidt, motiveert en controleert de monteurs op locatie, waarbij je technische expertise en oog voor detail zorgt voor het hoogst mogelijke resultaat. Bij Van Abeelen is samenwerking de sleutel tot succes; ze waarderen teamwork, flexibiliteit en een pragmatische aanpak, terwijl ze streven naar kwaliteit en innovatie in elk project.

Waar zijn we naar op zoek?
Je hebt een gestructureerde, proactieve, oplossingsgerichte, stressbestendige werkhouding. Je kan makkelijk switchen tussen diverse projecten en je hebt een flexibele instelling. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verder:

 • MBO+ werktuigbouw of gelijkwaardig met koeltechnische kennis en/of ervaring;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de branche.

Wat kan jij verwachten?

Je komt te werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Een langdurige samenwerking in een fijn team waar je een warm welkom krijgt. Je krijgt een afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving. Verder:

 • Goede werksfeer met leuke collega’s en korte, informele lijnen van communicatie;
 • Gelijk een vast dienstverband;
 • Een salaris tussen de € 3500 en de € 5000 bruto per maand;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen per jaar;
 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.
 • Super, gezellige personeelsuitjes, -feesten en legendarische vrijmibo’s.

Interesse?
Loop eerst een dag mee om te kijken of deze functie bij jou past. Neem contact met ons op of solliciteer meteen.

 

Van Abeelen Groep is een innovatief full-service installatiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in betrouwbare commerciële en industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, klimaat, vriezen en verhuur. Een ervaren marktleider in innovatieve state-of-the-art koeltechniek- en klimaatoplossingen. Kernwaarden als samen voor kwaliteit gaan, meedenken en het beste uit je werk halen staan centraal binnen deze organisatie. Bij ons werken betekent werken aan een duurzamere wereld. Samen met gedreven en gezellige collega’s gaan we voor kwaliteit. Ons kantoor bevindt zich in Rijen.

Meer weten?

Dat kan! Bel 0161 230 052 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Solliciteer via de button en wij nemen z.s.m. contact met je op.