Over Van Abeelen

“In 5 stappen naar de juiste huuroplossing. Van technisch advies tot in bedrijfsstelling.

Advies van ervaren engineers | Van Abeelen Groep

Al 30 jaar gegarandeerd Cool

De van Abeelen Groep is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een innovatieve full service organisatie met ruime kennis en specialisatie in de koeltechniek. Zeker de laatste jaren heeft Van Abeelen grote stappen gezet. Zowel nationaal als internationaal.

Als het gaat om koeltechnische oplossingen in alle vormen, soorten en maten, is Van Abeelen uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande aanbieders van industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, vriezen, klimaat en verhuur.

De Van Abeelen Groep bestaat vandaag de dag uit vijf divisies: Koudetechniek, Klimaattechniek, Food Processing Technology, Solarfridge en Rental Solutions. Een brede range aan diensten waardoor Van Abeelen in staat is om een groot deel van de industriële markt te bedienen en klanten volledig te ontzorgen.

Alle kennis onder één dak
Iedere divisie met een eigen expertise en ervaren club vakmensen, die samen onder een dak zitten in het hyper moderne kantoorpand in Rijen en daar dagelijks intensief samenwerken. “De meesten zijn van oorsprong koeltechnische installateurs en weten waar ze het over hebben. Daar ligt onze kracht”, aldus Gijs van Abeelen, oprichter & eigenaar van de Van Abeelen Groep.

Bijspijkeren van kennis en nieuwe teamgenoten opleiden gebeurd in het interne opleidingscentrum. Zo blijft iedereen up-to-date en ondersteunen we klanten van A tot Z bij zowel kleine als de meest grote en complexe projecten en installaties.

De kracht van samenwerken
Tijdens alle stappen die Van Abeelen in de loop der jaren heeft gezet, heeft de focus altijd gelegen op kennis, innovatie, duurzaamheid en vooral de medewerkers. Dankzij hun tomeloze inzet is Van Abeelen al 30 jaar succesvol en nog steeds groeiende. Iets om terecht trots op te zijn.

Ingrediënten voor succes
Vernieuwend blijven en continue nieuwsgierig zijn in het vinden van nieuwe duurzame en betere specialistische koeltechnische oplossingen is wat mij drijft. “Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met ons team van ruim 30 betrokken en enthousiaste medewerkers. Zonder onze vakmensen zijn we nergens ”,aldus Gijs.

De toekomst
Van Abeelen kijkt graag vooruit. Blijvend groeien als totaalleverancier in de regio, in Nederland maar ook internationaal. Naast koeltechnische en data gedreven innovaties, zoals remote monitoring staat het kiezen voor duurzame en energie efficiënte oplossingen voor onze klanten centraal.